Hvad er min bil værd? Bilvurdering hos Autobasen

Hvis du går og tænker ‘hvad er min bil værd?’, kan vi hjælpe dig med en bilvurdering her hos Autobasen. Her kan du få en eksperts kompetente vurdering af din bil og finde ud af, hvor meget du potentielt kan sælge den for.

Hvad kan jeg få for min bil?

Hvis du går og overvejer ‘hvad kan jeg få for min bil?’, kan du få en konkret og professionel vurdering fra os hos Autobasen. Når du indtaster din bils nøgleoplysninger, kommer vi med et tilbud på den, hvis vi er interesseret i at opkøbe din bil. Hos os er det rutinerede og kompetente opkøbsmedarbejdere der udarbejder tilbuddet til dig, hvorfor du også kan forvente at få akkurat den pris, vi vurderer din bil er værd, hvis du vælger at sælge til os. Ofte vil vores pris være over den du ellers kan forvente, da vores brede netværk i branchen giver os unikke muligheder i forhold til videresalg og udbedringer af bilens tilstand.

Med en kompetent vurdering af bilen, blive salgsprocessen nemmere

Hos Autobasen får du altid en kompetent vurdering af din bils potentielle salgsværdi. Vores bilvurderinger bliver foretaget med stor grundighed, og når du har den, bliver resten af processen nemmere. Uanset om du sælger bilen til os, eller om du vil sælge den på anden vis, gør det salgsprocessen nemmere for dig selv, når du har en god idé om, hvad du kan sælge din bil for.

Hvordan laver I en bilvurdering?

Når du udfylder salgsforespørgslen her på siden, bliver din henvendelse sendt direkte til en af vores opkøbsspecialister. Vedkommende går herved i gang med at udarbejde en grundig markedsanalyse, før du fremsendes en vurderingspris. 

Vi vurderer altid bilens værdi op imod det aktuelle brugtvognsmarked, ved at sammenligne bilmærke, model, årgang, kilometertal m.m. På den måde er du altid sikret en realistisk pris for din brugte bil, og du er klædt langt bedre på, til at forhandle med en potentiel køber, da du allerede kender bilens værdi.
Er din bil kun klar til skrot? Husk at du kan få en skrotpræmie, så kan du bruge pengene på dit næste bileventyr.

Hvad kan påvirke vurderingsprisen?

Når du skal have foretaget en salgsvurdering af din bil, er der nogle forskellige faktorer, som kan trække prisen op eller ned. Det er derfor vigtigt, at du i salgsforespørgslen husker at gøre opmærksom på bilens stand, så vi kan give dig den bedst mulige pris for dit køretøj.

Det kan fx være:

 • Om bilen har skrammer eller ridser
 • Om motor og gearkasse er indtakt
 • Om bilen har fået rustbeskyttelse
 • Om bilen har nogle skader, der skal repareres før bilen kan sælges
 • Om bilen har bestået sit sidste syn
 • Om der har været røget i bilen
 • Om der har været kæledyr i bilen
 • Om bilen kommer med ekstraudstyr

Få den bedste pris hos Autobasen

Det er som regel ingen hindring at sælge din bil til Autobasen, selv hvis bilen har nogle af ovenstående fejl eller mangler. Vores store netværk af samarbejdspartnere medfører, at vi ofte kan klare reparationerne af din bil til nogle helt andre priser, end du selv vil kunne finde på et almindeligt autoriseret værksted. 

Det betyder, at vi ofte kan tilbyde dig en langt mere fordelagtig pris for din brugte bil, end du kan opnå andre steder. Når du sælger din bil til os, er du altid sikret:

 • Personlig udarbejdet bilvurdering
 • Konkurrencedygtige priser der afspejler det reelle marked
 • Afmelding og afvikling af gæld uden ekstra omkostninger
 • Gratis afhentning af bilen i hele Danmark
 • Tryghed og kyndig rådgivning igennem hele salgsprocessen
 • Varetagelse af hele processen fra start til slut

Hør vores kunders historier

Autobasen støtter