Vi køber din bil, så du slipper for besværet!

Hos Autobasen køber vi din bil, og sælger den til eksport. Vores netværk kommer ud til over 50 mio købere. Dette sikrer dig den bedste pris for din bil. Indtast din nummerplade her og få et uforpligtende tilbud på din bil.

Slip for besværet

Vi håndterer alt det kedelige arbejde fra papirer til afhentning.

Gode priser

Vores store netværk sikrer dig den bedste pris for din bil.

Stor tryghed

Vi har over 14 års erfaring og elsker at sælge biler. Vi hjælper dig igennem hele processen.

Hvordan foregår processen?

Hvis du ønsker at modtage et tilbud på din bil, skal du starte med at udfylde vores formular. Herefter foregår forløbet i tre trin.

Udfyld formularen

Indsend formularen og få en prisvurdering på netop din bil. Har din bil interesse, vender vi retur med et tilbud indenfor 24 timer.

Godkend tilbuddet

Vælger du at godkende tilbuddet, fremsendes du et købsbevis som skal udfyldes, underskrives og sendes retur til Autobasen.

Bilen hentes

Der aftales afhentning af bilen, når det passer dig. Ved afhentning overføres det aftalte beløb til din konto via straks-overførsel.

Overvejer du at sælge din bil?

 

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at navigere rundt i, når bilen skal sælges og skiftes ud med en ny. For hvordan skal man lige bære sig ad med de juridiske retningslinjer, og hvordan får man den mest optimale pris og den bedste salgsoplevelse? Hos Autobasen er vi eksperter i at fjerne netop denne hovedpine fra privatpersoner og virksomheder, da vi på daglig basis opkøber brugte biler i hele landet. Vi har over 14 års erfaring indenfor branchen, og med vores mange års ekspertise sikrer vi dig, at du altid får en kyndig rådgivning samt en fordelsagtig pris for din brugte bil.

Læs mere

Sælg din bil til Autobasen

Grundet vores store salgsnetværk, kan vi byde på næsten alle biltyper, bilmærker og modeller. Ønsker du at sælge din bil, kommer vi derfor gerne med et nøje udarbejdet tilbud, som er skræddersyet til den pågældende bil. Vi er hovedsagligt interesseret i biler fra 2010-2019, men kan også være interesserede i ældre biler, hvis disse har haft en nypris på over 500.000 kr.

For at vi kan lave en korrekt prisvurdering af din bil, skal din forespørgsel gerne opfylde nogle få retningslinjer. Du bedes i formularen gøre opmærksom på bilens stand så detaljeret som muligt. Dette gælder eventuelle skader, mangler og defekter som bilen kan have pådraget sig. Du bedes også vedhæfte billeder af bilens yder- samt inderside, samt liste eventuelt ekstraudstyr din bil må have. Jo mere fyldestgørende din forespørgsel er, jo hurtigere kan vi komme med et tilbud og jo hurtigere kan din bil sælges.

Se nogle af de biler vi køber løbende

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg forvente at modtage en prisvurdering af min bil?

Hos Autobasen lægger vi vægt på at give en personlig vurdering af din brugte bil, så du er sikret den mest optimale pris. Når du har indtastet din nummerplade samt relevante oplysninger på siden her, vil vi inden for 24 timer vende tilbage med et personligt tilbud på din brugte bil.

Når vi vurderer din bil, laver vi en manuel markedsanalyse, for at finde ud af, hvad netop din bil er værd. Vi har ingen prisrobotter eller lignende i den anden ende, kun kyndige indkøbsmedarbejdere. Du kan derfor være helt sikker på, at den tilbudspris, som vi fremsender til dig, er den reelle pris, som du kan forvente at få for din brugte bil.

Hvad koster det at få afhentet min bil?

Hos Autobasen afhenter vi din brugte bil i hele Danmark – helt gratis.

Når du har godkendt tilbuddet på din brugte bil, sender vi en købsaftale, som du skal underskrive digitalt. Når købsaftalen er underskrevet, bliver du kontaktet af vores transportør, som i samspil med dig, aftaler afhentning af bilen – lige når det passer ind i din kalender og helt uden beregning.

Hvor hurtigt modtager jeg mine penge?

Når vi står og skal afhente din brugte bil, overfører vi det aftalte beløb til din konto via en straksoverførsel, inden vi tager din bil med os. Med straksoverførsel kan du som modtager se pengene på din konto inden for få sekunder.

For at kontrollere om du har modtaget overførslen, kan du tjekke dine bevægelser på din konto i f.eks. Netbank.

Hvem opkøber min bil?

Hos Autobasen er det 100 % os selv, der står bag opkøbet af din brugte bil. Vi har mere end 15 års solid erfaring med opkøb af brugte biler af alle typer, modeller og mærker, og i dag er vi stolte af at være én af Danmarks førende bileksportører.

Har du spørgsmål til, hvordan vi opkøber din bil, er du velkommen til at ringe til os på + 45 70207446, sende os en mail på info@autobasen.dk eller udfylde vores kontaktformular på siden her.

Autobasen, når du vil sælge din brugte bil hurtigt og sikkert

Hos autobasen møder du et hold bilentusiaster, som har gjort det til deres filosofi at være rollemodeller i branchen. Det betyder, at du altid kan forvente en objektiv og ærlig vejledning, for at sikre at du får den bedste oplevelse. Du slipper derfor for at navigere rundt i junglen af brugtbilspriser, da vi ofte kan tilbyde dig en langt mere fordelagtig pris for din bil end du kan opnå andre steder. Dog handler det hos os ikke om bare at lukke en ordre, men derimod om at sørge for, at vores kunder får den mest optimale pris for deres bil. Vi er herved ikke bange for at rådgive dig om at sælge din bil andetsteds, hvis vi i dit tilfælde mener, at du kan få en bedre pris ved et privatsalg, bilauktion eller hos en bilforhandler. Hos os er du altid sikret:

– Personlige tilbud og fair priser

– Tryghed og sikkerhed i dit bilsalg

– Kyndig rådgivning og stor ekspertise

– Varetagelse af hele processen fra start til slut

– Gratis afhentning af din brugte bil i hele landet

– Afmelding og afvikling af gæld uden beregning

Autobasen støtter